Cart
0 lei

General

Tehnica, pe care o folosim se numește Giclee : imprimare de înaltă calitate, care e facuta cu relief, pictat manual din artiștii noștri!
Timpul estimat pentru elaborare și livrarea fiecărei picturi este de 7-8 zile lucrătoare.
Vă oferim posibilitatea de a comanda un tablou în formatul dorit de Dvs. Pentru opțiuni posibile de dimensiune, vă rugăm să ne contactați la canvasart.roi.ro@gmail.com.
Aveți dreptul de a returna pictura achiziționată în termen de 14 zile în ambalajul original în care a fost livrat. Dacă aveți probleme și dificultăți, vă rugăm să ne contactați la canvasart.roi.ro@gmail.com
Comenzile plasate după ora 17.00 sunt procesate în următoarea zi lucrătoare. Comenzile plasate în timpul weekend-ul sunt procesate luni. Comenzile plasate în timpul sărbătorilor naționale sunt procesate în următoarea zi lucrătoare.

Detalii produs

Datorită faptului că capodoperele din Roi Art sunt handamde și tablourile întotdeauna au diferențe mici, dar subtile - fiecare e unic! Prin decizia noastră de a face artă de tipărire automată și lucrări individuale facute manual sau pictate, garantăm un rezultat unic!
Pentru crearea capodoperelor noastre folosim numai materiale certificate de înaltă calitate. Pentru a garanta mai puține daune sănătății noastre și a voastră, în timpul perioadei de implementare, este prevăzut timp pentru etanșarea optimă a vopselelor și pentru depozitarea corespunzătoare. Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre conținutul vopselelor pe care le folosim, ne puteți contacta.
Vă oferim un control regulat al calității tuturor picturilor, datorită standardelor noastre, acest proces poate fi îndeplinit numai prin contact direct cu artiști. Vă garantăm o capodoperă cu culori strălucitoare, relief și textură!
Tabloul poate fi îngrijit cu o cârpă umedă pentru a curăța praful, fără a vă face griji cu privire la deteriorarea suprafeței. Toate tablourile sunt facute cu un lac UV care protejează pentru ani de calitate garantată!

Plată

Roy Art vă oferă ramburs și deschidere la livrare!

Transport și livrare

În cazul unei probleme legate de coletul deteriorat sau pierdut, vă rugăm să ne contactați la canvasart.roi.ro@gmail.com
Da, livrarea este gratuită și urmează să fie livrată chiar la ușa Dvs.!